Termeni si Conditii

CONDITII PENTRU UTILIZAREA SITE-ULUI

Utilizarea acestui site de catre Dumneavoastra este conditionata de respectarea conditiilor de utilizare detaliate mai jos. Atunci cand accesati, parcurgeti sau utilizati site-ul, dumneavoastra acceptati implicit si neconditionat conditiile si termenii stipulati mai jos. www.rogeo.ro isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, sa modifice, amendeze sau sa actualizeze acesti termeni si conditii in orice moment, fara a anunta in prealabil. Daca continuati a utiliza acest website si dupa modificarea termenilor si conditiilor inseamna ca sunteti acord cu ele.

DESCRIERE

Informatiile puse la dipozitie de rogeo.ro au scop exclusiv informativ de tip general si nu pot fi folosite ca referinta. Rogeo.ro nu garanteaza exactitatea lor la un moment dat desi incerca pe cat posibil ca toate informatiile sa fie exacte.

NEANGAJAREA RASPUNDERII

Rogeo.ro nu poate fi facut raspunzatoar in nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest website. Acest website precum si informatiile prezentate pe acest website sunt furnizate “asa cum sunt”, iar folosirea wesite-ului si a informatiilor prezentate pe website se face complet si exclusiv pe riscul Dvs.

Rogeo.ro nu garanteaza in nici un fel acuratetea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informatiilor sau al materialelor cuprinse in acest site.

Rogeo.ro nu garanteaza rezultatele ce s-ar putea obtine din utilizarea informatiilor prezentate prin intermediul acestui site si nici disponibilitatea spre folosire a oricaror informatii prezente pe site. Rogeo.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul niciunui material prezentat pe acest site. Acestea sunt prezentate in scop informativ si fiind considerate ca fiind utile.

Rogeo.ro, desi ne straduim sa oferim constant acest serviciu, nu isi asuma responsabilitate in cazul in care serviciile website-uli nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

RASPUNDEREA TERTILOR

Rogeo.ro poate contine link-uri catre alte website-uri. Rogeo.ro nu isi asuma rapunderea pentru continutul acestor website-uri.

DREPTURI DE AUTOR SI PROPRIETATE INTELECTUALA

Rogeo.ro este liber si puteti sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, non-comerciale. Pentru orice intrebari sau cereri de folosire a materialelor de pe acest website va rugam sa ne contactati.

CONFIDENTIALITATEA

In anumite conditii poate fi necesar sa va cerem informatii cu caracter personal, ca nume, adresa de e-mail, telefon, adresa. Rogeo.ro garanteaza ca nici o informatie cu caracter personal nu va fi transmisa catre terti. In anumite conditii, putem furniza unor terti informatii de ordin general necesare pentru efectuarea unor statistici insa aceste date nu vor contine date cu caracter personal.

Comentarii Facebook