Venus

Statiunea Venus este cuprinsa intre statiunile Saturn si Cap Aurora si se situeaza la 3km nord de Mangalia si 41km sud de Constanta si apartine administrativ, Municipiului Mangalia. 

Statiunea se distinge prin arhitectura desavarsita a hotelurilor, dar si datorita frumusetii numelui zeitei. Marea majoritate a hotelurilor, poarta nume feminine. Aici apele marii sunt mai linistite, algele sunt mai putine, iar izvoarele cu apa minerala, hipotermala, sunt la mare cautare. Cel mai cautat este centrul de spa si tratament, aflat in sudul statiunii, cel mai performant de pe litoral, acesta combina tratamentele benefice ale apei sulfuroase mezotermale cu namolul din lacul Techirghiol si este  deschis pe tot parcursul anului.

Agrement

Principalul punct de atractie al statiunii este Lacul Razelm Venus, care ofera tuturor turistilor  posibilitatea de alege intre un pescuit relaxant sau o plimbare cu hidrobicicleta. 

Statiunea pune la dispozitie turistilor, restaurante, baruri, cluburi, discoteci, magazine, terenuri de sport,(minigolf, volei etc.) piscine, un cinematograf, dar si un parc de distractii.

Harta statiunii

Comentarii Facebook