Saturn

Statiunea Saturn este situata langa orasul Mangalia, la 43 Km de Constanta, intr-un golf larg si se invecineaza la nord cu statiunea Venus.
Este o localitate a Judetului Constanta, iar administrativ, apartine Municipiului Mangalia. Statiunea are rol terapeutic, ca si vecinele ei, datorita  acelorasi izvoare mezotermale, a apei sulfuroase si bineinteles a namolului cu proprietati benefice, curative. Plaja este mai arsa de soare, datorita amplasarii mai la sud, dar mai ales din cauza curentilor maritimi foarte calzi, este cuprinsa intre cea din Mangalia si Venus, este presarata de golfulete iar latimea variaza, spre Venus, in nord ajungand pana la 150 metri, iar la vest invecinandu-se cu Balta Saturn, langa Mangalia.

Agrement

Satul de vacanta, unde este amplasat si un camping, statiunea avand doua astfel de zone: Dunarea si Delta.

Statiunea pune la dispozitie cinematograful in aer liber, terenuri de tenis, volei, minigolf, piscine, bowling, cat si un centru de echitatie, dar si practicarea diferitelor sporturi nautice( barca, hidrobicicleta sau sky-jet-ul ). Statiunea Saturn este plina cu terase, majoritatea in aer liber, si restaurante, iar preturile difera putin, fiind ceva mai mici, in comparatie cu alte statiuni. Balta Saturn, habitatul multor pasari, ofera posibiliatea unui pescuit relaxant.

Cazare

Hotelurile sunt amplasate ca intr-un semicerc, oferind o priveliste frumoasa, spre mare. Vilele si pensiunile se gasesc in zonele satului de vacanta.

Harta statiunii

Comentarii Facebook