Olimp

Statiunea Olimp este situata pe malul Marii Negre, la 7 km nord de Municipiul Mangalia, 38 km de Constanta si reprezinta cartierul nordic al statiunii Neptun. Face parte din judetul Constanta, iar administrativ, apartine Municipiului Mangalia.

Eleganta si plina de rafinament, statiunea este amplasata pe un dig natural la circa 20 de metri altitudine fata de nivelul marii. Plaja este destul de ingusta, acoperita de nisip catifelat si marginita de o faleza inalta, spre statiunea Neptun, in partea sudica.

Cealalta portiune de plaja, aflata intre 23 August si Tuzla, nu este amenajata, dar este mai lata si frecventata mai ales de nudisti.

Agrement

Principalul punct de atractie al statiunii este Lacul Tatlageac, aflat la sud, vizitat mai ales de pescari, acesta detinand o varietate de pesti: somn, crap, caras si fitofag, de iubitori ai sporturilor nautice dar si datorita proprietatilor terapeutice ale namolului.

Statiunea are in dotare restaurante, cofetarii, baruri de zi si de noapte etc.

Cazare

Aria hoteliera este impartita in trei bucati: prima este cea dinspre nord, pe faleza, a doua este in centru, cu vedere spre mare, iar ultima se afla in partea de sud, alaturi de cateva vile.

Harta statiunii

Comentarii Facebook