2 Mai

Statiunea 2 Mai este cuprinsa intre Vama Veche, 6 km la sud si Mangalia, 5 km la nord. Din punct de vedere administrativ, apartine comunei Limanu. Plaja se afla in apropierea digului Portului Mangalia, mare parte din ea este neamenajata, nu are sezlonguri, umbrelute sau terase zgomotoase, este insa foarte curata si pastreaza corespondenta cu plaja de la Vama Veche.

Puncte de atractie

Langa satul 2 Mai, construit din piatra, avand o incapere si doua morminte, se afla mormantul getic, un loc de mare importanta istorica.

Spatiul special amenajat pe plaja, pentru rulote, masini si campare cu cortul.

Tabara pentru copii, plina de jocuri si amuzament, menita sa contribuie la relaxarea celor care vin cu micutii in vacanta. 

Barurile si restaurantele, au in general preturi reduse, care atrag si mai multi turisti.

Cazare

In statiune nu sunt hoteluri, doar vile si case particulare, insa majoritatea turistilor aleg sa stea la cort, departe de tot ceea ce inseamna, forfota, chiar daca conditiile nu sunt aceleasi, sunt mai aproape de natura, iar diminetile sunt minunate, mai ales cand primul lucru pe care il vad este privelistea deosebita a marii. Este o statiune linistita, unde nu rasuna muzica, cand stai pe plaja, ideala pentru odihna, lasand doar valurile marii sa iti incante auzul.

Harta statiunii

Comentarii Facebook